Tendinte rochii de mireasa-Farmecul tulle-ului

Rochie de mireasa Monica Anton

Tendinte rochii de mireasa 2011

In ceea ce priveste rochiile de mireasa, niciodata nu este prea devreme pentru ca o mireasa sa inceapa cautarea "rochiei perfecte".
Niciodata nu vei sti care este rochia de mireasa  perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii de mireasa printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului sau rochii de mireasa sirena.

            Daca iti planuiesti nunta in 2011, ti-am adus tendintele anului  in ceea ce priveste rochiile de mireasa.
            Tendintele lui 2011 respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa si declara necesara o reintoarcere la romantism, forme vulnerabile duse la extrem, detalii fragile ce subliniaza feminitatea miresei.

Farmecul tulle-ului


Rochie de mireasa Ian Stuart


       2011 ne aduce rochii de mireasa a caror volum este dat de numeroase straturi de tulle si organza cu diferite structuri. In colectia Verei Wang,  celebrul designer de rochii de mireasa dar si in colectiile Lazaro si Oscar de la Renta, multe dintre modele sezonului reduc volumul exagerat al rochiei de mireasa, pastrand o proportie ce urmareste linia corpului, jucandu-se cu volume ,straturi si structuri decorative din tulle fin in combinatie cu organza sau dantela aplicate fie la bust sau pe partea inferioara a rochiei de mireasa.









Rochie de mireasa Elie Saab

Rochie de mireasa Ian Stuart



Rochie de mireasa Marchesa

Rochie de mireasa Ian Stuart


Rochie de mireasa Marchesa
Rochie de mireasa Monique Lhuillier 2011

Rochie de mireasa Oscar de la Renta
Rochie de mireasa Monique Lhuillier 2011

Rochii de mireasa Azaro



         Acest stil de rochie de mireasa nu va cunoaste niciodata decaderea din tendinte ba, mai mult, designerii se joaca an de an pe suprafata acesteia, facand-o mai deosebita. In 2011, rochia princess de mireasa prevesteste opulenta si avem corsete pe care sunt aplicate cristale, perlute sau paiete, fuste cu flori  sau straturi multiple de tulle sau organza cu care s-au realizat volumesi structuri  inedite.

Comentarii