Tendinte rochii de mireasa - Rochii de poveste

 Tendinte rochii de mireasa

                In ceea ce priveste rochiile de mireasa, niciodata nu este prea devreme pentru ca o mireasa sa inceapa cautarea "rochiei perfecte".
                Niciodata nu vei sti care este rochia de mireasa  perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii de mireasa printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului sau rochii de mireasa sirena.

             Daca iti planuiesti nunta in 2011, ti-am adus tendintele anului  in ceea ce priveste rochiile de mireasa.
             Tendintele lui 2011 respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa si declara necesara o reintoarcere la romantism, forme vulnerabile duse la extrem, detalii fragile ce subliniaza feminitatea miresei.

 

Rochii de poveste



         Acest stil de rochie de mireasa nu va cunoaste niciodata decaderea din tendinte ba, mai mult, designerii se joaca an de an pe suprafata acesteia, facand-o mai deosebita. In 2011, rochia princess de mireasa prevesteste opulenta si avem corsete pe care sunt aplicate cristale, perlute sau paiete, fuste cu flori  sau straturi multiple de tulle sau organza cu care s-au realizat volumesi structuri  inedite.

Comentarii