Tendinte rochii de mireasa- Rochii de mireasa sirena

         Tendinte rochii de mireasa 2011

In ceea ce priveste rochiile de mireasa, niciodata nu este prea devreme pentru ca o mireasa sa inceapa cautarea "rochiei perfecte".
Niciodata nu vei sti care este rochia de mireasa  perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii de mireasa printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului sau rochii de mireasa sirena.

            Daca iti planuiesti nunta in 2011, ti-am adus tendintele anului  in ceea ce priveste rochiile de mireasa.
            Tendintele lui 2011 respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa si declara necesara o reintoarcere la romantism, forme vulnerabile duse la extrem, detalii fragile ce subliniaza feminitatea miresei.
Rochie de mireasa Monica Anton

 

Rochii de mireasa sirena

Rochie de mireasa Monica Cruz Aire Barcelona Wedding Dress
Rochie de mireasa San-Patrick
Rochie de mireasa San-Patrick

Rochie de mireasa Ian Stuart

Rochie de mireasa Ian Stuart
Rochie de mireasa San-Patrick

Rochie de mireasa Marchesa
Rochie de mireasa Monique l' Hullier























     Daca silueta iti permite, profita de "cadoul divin" si de tendinta sezonului si opteaza pentru o rochie de mireasa stil sirena. Si de aceasta data, in locul simplitatii, 2011 ne aduce un joc de drapaje si de volume pe o forma de sirena folosita ca suport. O alta manifestare a romantismului dorit pentru mireasa anului viitor. Tine cont de un lucru: pe cat de frumoasa si de atragatoare vei arata in aceasta rochie, pe atat de greu vei deschide dansul in ea ... este o rochie ce se preteaza la pasi marunti alaturi de sotul tau. reprezentative sunt rochiile din colectiile Air-Barcelona si San-Patrick

Comentarii