Tendinte rochii de mireasa- Funde

Tendinte rochii de mireasa

            In ceea ce priveste rochiile de mireasa, niciodata nu este prea devreme pentru ca o mireasa sa inceapa cautarea "rochiei perfecte".
Niciodata nu vei sti care este rochia de mireasa  perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii de mireasa printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului sau rochii de mireasa sirena.
            Daca iti planuiesti nunta in 2011, ti-am adus tendintele anului  in ceea ce priveste rochiile de mireasa.
            Tendintele lui 2011 respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa si declara necesara o reintoarcere la romantism, forme vulnerabile duse la extrem, detalii fragile ce subliniaza feminitatea miresei.
                                                              
                                                              Funde

             Fie ca sunt modelate din materiale pretioase precum satinul, matasea sau dantela sau din materiale mai grele precum catifeaua, fundele sunt la loc de cinste in tendintele rochiilor de mireasa. Structurale sau delicate, formele lor capata detalii fanteziste inpirate din farmecul feminin si obsesia designerilor pentru grandoare asa cum se vede si in colectia de rochii de mireasa a casei de moda Oscar de la Renta si Ian Stuart. 

Rochie de mireasa Oscar de la Renta
Rochie de mireasa Oscar de la Renta
Rochie de mireasa Ian Stuart
Rochie de mireasa Ian Stuart

Comentarii