sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Tendinte rochii de mireasa- Talia marcata

            Tendinte rochii de mireasa

         In ceea ce priveste rochiile de mireasa, niciodata nu este prea devreme pentru ca o mireasa sa inceapa cautarea "rochiei perfecte".
Niciodata nu vei sti care este rochia de mireasa  perfecta pana cand nu vei ajunge in atelierul sau magazinul ticsit cu rochii de mireasa si vei proba diferite modele, de la rochii de mireasa printesa si pana la rochii fluide din matase alba sau ivory ce urmaresc atent linia corpului sau rochii de mireasa sirena.
            Daca iti planuiesti nunta in 2011, ti-am adus tendintele anului  in ceea ce priveste rochiile de mireasa.
            Tendintele lui 2011 respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa si declara necesara o reintoarcere la romantism, forme vulnerabile duse la extrem, detalii fragile ce subliniaza feminitatea miresei.

                                  Talia marcata

        Accentuarea taliei adauga o nota de sofisticare rochiei de mireasa .  Alege o astfel de rochie daca ai o talie subtire, fiind ideala si daca intentionezi sa ascunzi niste solduri mai plinute si sa lungesti picioarele. Designerii au apelat la aplicatii metalice, cordoane din satin in tonuri de contrast , centuri subtiri incorporate in croiul rochiei.Rochie de mireasa Monique l'hullier

Rochie de mireasa Monique l'hullier

Rochie de mireasa Monique l'hullierRochie de mireasa Amsale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu